Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Soţia lui Andrei Gheorghe, regretatul om de radio, a încetat din viață

Momente cumplite pentru familia lui Andrei Gheorghe. Soţia regretatului om de radio a încetat din viaţă.

Soţia lui Andrei Gheorghe, regretatului om de radio, a încetat din viață

spynews.ro

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de apropiaţii femeii. Petruţa Gheorghe s-a luptat ani buni cu o boală cruntă şi a avut parte de tot sprijinul copiilor, dar şi al soţului, în anul de dinainte morţii lui, pentru a lupta cu afecţiunea care îi măcina organismul.

Însă, din nefericire, la nici doi de când şi-a pierdut marea iubire, femeia care i-a stat alături o viaţă lui Andrei Gheorghe a plecat şi ea dintre noi.

„Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Întreaga echipă îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

Mulțumim”, a transmis Oana Cuzino, pe Facebook

Andrei Gheorghe a murit în 2018

Cunoscutul realizator TV și radio Andrei Gheorghe a murit în martie 2018, din cauza unui stop-cardiorespirator. În primul interviu de după decesul acestuia, Petruța Gheorghe povestea despre cum a avut o presimțire că ceva tragic s-a întâmplat cu soțul ei.

„Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul”, declara Petruța Gheorghe, pentru Antena Stars. „Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat.”

(sursa: spynews.ro)

Recomandari