Căutare Live

Soţia lui Connect-R, apariţie şoc! Buzdu despre Misha: "Iat-o pe Viorica de la Clejani!"

Prima apariţie a Mishei, soţia lui Connect-R, după naştere a întors toate privirile pe Covorul Verde de la Zu Media Awards, dar nu numai.

Prima apariţie a Mishei, soţia lui Connect-R, după naştere a întors toate privirile pe Covorul Verde de la Zu Media Awards, dar nu numai.

Vino puţin! Vreau să ţi-o prezint pe Viorica de la Clejani! Cu această glumă s-a "soldat" prima apariţie în public a Mishei după naşterea fetiţei sale. Dar soţia lui Connect R nu s-a supărat pe Daniel Buzdugan şi a dat o replică pe măsură.

"Să ştii că mie îmi place foarte mult cum cântă!", a spus Misha.

De altfel şi partenerul ei de viaţă a gustat gluma. Îmbrăcaţi asortat pe Covorul Verde, Misha şi Connect R au făcut ravagii. Rochia blondei, vaporoasă, lungă şi neagră n-a reuşit însă să-i ascundă din kilogramele în plus căpătate în timpul sarcinii.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Jean de la Craiova pune capăt speculațiilor: "Nici nu am timp sa-mi fac amantă!"...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri