Căutare Live

Soția lui Daniel Onoriu, declarațiile neașteptate pe care le-a făcut după ce fostul pilot s-a trezit din comă. Ce spune aceasta

Soția lui Daniel Onoriu a făcut o serie de declarații cu privire la starea de sănătate a fostului pilot de curse, după ce acesta s-a trezit din comă.

Soția lui Daniel Onoriu, declarațiile neașteptate pe care le-a făcut după ce fostul pilot s-a trezit din comă. Ce spune aceasta

Instagram

Isabela Onoriu a ținut să facă o serie de dezvăluiri cu privire la situația medicală a soțului ei, Daniel Onoriu. Aceatsa a declarat că bărbatul este conștient și că înțelege tot ce se vorbește lângă el.

Isabela Onoriu, soția lui Daniel, dezvăluiri despre starea de sănătate a pilotului

Daniel Onoriu pare să se simtă din ce în ce mai bine, după ce s-a trezit din comă. Acesta înțelege ceea ce se vorbește lângă el, chiar dacă nu poate vorbi momentan.

Citește și: Care ar fi fost primele cuvinte spuse de Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă după 55 de zile: "Prima întrebare a fost..."

”Doar ce am ieșit mai devreme de la Daniel, e conștient,cooperant, înțelege tot ce îi spun, încă nu poate vorbi că fiind de atâtea zile în spital nu poate vorbi, dar clipește din ochi, i se citește pe buze, i s-a explicat că nu poate să facă efoturi pentru a vorbi. Arată foarte bine din punctul meu de vedere, e receptiv, e o minune, ieri când am intrat prima dată la el efectiv nu știam ce să-i spun și i-am spus că tu ești minunea mea, a familiei”, a spus Isabela Onoriu potrivit spynews.ro.

Daniel Onoriu trece prin momente grele de ceva timp, după ce a mers în Turcia pentru a-și face o operație de micșorare de stomac, care nu a avut rezultatele dorite și a ajuns la urgențe și imediat după a fost internat la terapie intensivă.

Citește și: Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică

”Daniel este tot la Terapie Intensivă! De o săptămână, însă, starea lui s-a îmbunătățit! Cu pași mici, cum spun medicii! I-au repetat, ieri, CT-ul și valorile au fost bune“, a declarat Isabela Onoriu, pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac

Nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la spital, în stare gravă, în urma unei operații de micșorare a stomacului la care a fost supus, în Turcia. Daniel Onoriu se află acum în comă, iar fiica regretatei artiste Gabi Luncă, Rebeca, a făcut o serie de declarații în acest sens, în urmă cu o lună.

Daniel Onoriu a intrat în comă după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac, în Turcia. Acesta se află în spital, unde are nevoie de sânge, iar prin această intervenție de la tv, Rebeca a făcut un apel către toți oamenii care vor să se ducă să doneze.

„Iar trecem prin momente delicate. Pe 24 noiembrie a fost în Turcia și a făcut o operație la stomac de mișcorare, a venit în țară și a început să verse sânge, a mers la spital, a pierdut vreo 2 litri de sânge. I-au făcut un tomograf și au intrat în operație, kit-ul nu a fost de bună calitate, deoarece o capsă s-a desprins și i-a afectat.

Este operat, este în continuare internat la secția de terapie intensivă, supravegheat medical și Dumnezeu știe. E nevoie în continuare de sânge, dar întotdeauna este nevoie în spitale de sânge. El a respectat tratamentul post-operator. Nu a făcut abuz, a fost o chestiune de câteva zile. Eu până nu-l aud și nu-l văd, voi merge în continuare cu rugăciunile”, spune Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, într-o intervenție în direct la Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida.

Ce mesaj a transmis Isabela Onoriu în ziua în care soțul ei s-a trezit din comă. Ce a publicat pe internet soția lui Dan... Mihai Bendeac a ajuns să facă plângere la secția de poliție. Ce i s-a întâmplat actorului: „A fost din răzbunare”...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x