Soția lui Denis Ștefan, însărcinată pentru a doua oară. Cum arată Cristina cu burtica de gravidă

Cristina Ștefan și soțul ei, actorul Denis Ștefan, așteaptă al doilea copil. Frumoasa brunetă își ține la curent fanii în ceea ce privește evoluția sarcinii și își evidențiază burtica de gravidă în fotografii.

Denis și Cristina Ștefan au anunțat că vor deveni părinți pentur a doua oară

Instagram

Cristinaa Ștefan este în luna a treia de sarcină, iar corpul este în plină transformare. Frumoasa dansatoare în vârstă de 29 de ani a postat recent pe rețelele sociale o imagine în care se observă cât i-a crescut burtica de gravidă. Soția actorului Denis Ștefan le-a spus fanilor că nu este preocupată de kilograme, ci de un echilibru între alimentație și mișcare, pentru sănătatea ei și a bebelușului din burtică.

Crsitina Ștefan este o graviduță superbă, iar fanii nu ezită să o complimenteze:

„În curând mămică pentru a două oară...

Am intrat cea de-a 15-a săptămâna de sarcina și mă minunez în fiecare zi de miracolul care crește în mine. Corpul meu începe să se modifice, dar nu m-am preocupat niciodată de kg luate în sarcina, încerc să mențin un echilibru între alimentație și mișcare, sănătatea mea și a bebelușului este cea mai importantă”, a scris soția lui Denis Ștefan, în dreptul fotografiei în care apare doar în sutien.

„Ești superbă!”, „Felicitări și sarcină ușoară”, sunt două dintre comentariile pe care le-a primit Cristina Ștefan la fotografie.

Cum au anunțat Cristina și Denis Ștefan că vor deveni părinți pentru a doua oară

Cristina și Denis Ștefan au dat vestea că vor deveni pentur a doua părinți pe rețelele sociale spre âncântarea fnailor. Frumoasa brunetă a postat pe Instagram o fotografie înduioșătoare de familie pentru anunțul celei de-a doua sarcini.

Citește și: Denis Ștefan, de la unul dintre cei mai curtați actori, la dresor de cai

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a două oară!”, a scris Cristina Ștefan în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica ei, de soțul ei și de un cal, animalul de care Denis Ștefan est eprofund îndrăgostit.

Citește și: Denis Ștefan, imaginea înduioșătoare din copilărie. Cum arăta actorul în primii ani de școală

Cine este actorul Denis Ștefan

Denis Ștefan s-a născut pe data de 15 august 1976, la Ploiești, Județul Prahova. Acesta a fost pasionat încă din copilărie de lumea filmului și treptat a devenit unul dintre cei mai sexy actori de telenovele de la noi din țară. Acesta a jucat în seriale, precum: Regina, Inimă de țigan, Daria, iubirea mea, Iubire și onoare, Păcală se întoarce, Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse, Aniela și Prizoniera.

În prezent, actorul este căsătorit cu o femeie superbă și au trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fată minunată, care în urmă cu câteva luni a împlinit frumoasa vârstă de 7 ani.

Citește și: Ce mai face Denis Ștefan, actorul care l-a interpretat pe Medalion Codruț în serialul "Inimă de țigan". Cât de mult s-a schimbat

Denis Ștefan (44 de ani) și Cristina ( 29 de ani) s-au căsătorit în 2013 și au o fiică împreună, iar Sofia seamănă izbitor cu tatăl ei. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, deși diferența de vârsta dintre cei doi este de 15 ani.

Ultimele știri