Îți dau lacrimile! Kelly Preston, declarație de dragoste formidabilă pentru John Travolta, după aproape 30 de ani de căsnicie

 

Actrița Kelly Preston, soția starului John Travolta, a dezvăluit că s-a îndrăgostit de el imediat ce s-au întâlnit, deși ea era căsătorită cu o altă persoană la acea vreme. Acum, după aproape 30 de ani de căsnicie, artista spune că sunt multe lucruri minunate în relația lor, precum dansul și distracția.

Kelly Preston, acum în vârstă de 55 de ani, l-a întâlnit cu Travolta în timpul filmărilor pentru producția „The Experts”, în 1987. Ea a povestit că relația pe care o avea cu soțul ei de la acea vreme -  Kevin Gage, nu era foarte bună.

Preston a divorțat de Kevin Gage în 1987, după doi ani de căsnicie, iar în septembrie 1991 s-a căsătorit cu John Travolta.

„Nu aveam o căsnicie fericită. Eram cu persoana nepotrivită”, a spus Kelly Preston, precizând că în acest an va sărbători cu John Travolta 27 de ani de căsnicie.   

„Sunt foarte multe lucruri minunate în privința lui. Buzele lui, mișcările lui de dans, distracția, râsetele. Dansăm tot timpul. Copiii dansează cu noi. Ieșim să dansăm. Ne place mult”, a spus Kelly Preston despre relația cu John Travolta, acum în vârstă de 64 de ani.

Preston și Travolta au doi copii împreună – Ella, în vârstă de 18 ani, și Benjamin, în vârstă de 8 ani. Ei au mai avut un fiu, Jett, care a murit în anul 2009, la vârsta de 16 ani.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe