Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Soția lui Mihai Constantinescu, apel disperat lansat în urmă cu puține minute: „Dacă îl iubiți, vă rog, faceți asta!”

Starea lui Mihai Cnstantinescu a devenit critică în această dimineață. După ce a fost transportat de urgență la spital în urma unui infarct, artistul se află în comă și predicțiile medicilor sunt sumbre. Soția cântărețului a vorbit în urmă cu puțin timp despre șansele de a trece peste acest hop

Starea lui Mihai Cnstantinescu a devenit critică în această dimineață. După ce a fost transportat de urgență la spital în urma unui infarct, artistul se află în comă și predicțiile medicilor sunt sumbre. Soția cântărețului a vorbit în urmă cu puțin timp despre șansele de a trece peste acest hop.

„Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog”, a spus Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. „Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a mai spus soția lui Mihai Constantinescu.

Și Adrian Daminescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.

Cristi Brancu a făcut, aseară, un apel de suflet, rugându-i pe toți telespectatorii să trimită gândurile lor bune către Mihai Constantinescu.

”Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu. El a suferit o operație în 2017, și-a revenit, a cântat, a avut o viață echilibrată. Vă invităm să fiți alături și în această seară să trimiteți gânduri bune. Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu”, a spus prezentatorul TV în cadrul emisiunii Agenția Vip, de la Antena Stars.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro