Soția lui Mihai Constantinescu oferă ultimele informații despre starea de sănătate a acestuia: "Viața lui atârnă de un fir de păr"

 

Vestea tristă a momentului! Soția lui Mihai Constantinescu oferă ultimele informații despre starea de sănătate a artistului: "Viața lui atârnă de un fir de păr. Totul este fără reacție"

Momente critice pentru Mihai Constantinescu! Unul dintre cei mai iubiţi artişti din România a ajuns de urgenţă la spital, luni seară, după ce soţia şi-ar fi dat seama că Mihai nu mai respira. Din nefericire însă, la spital, interpretul în vârstă de 73 de ani ar mai fi suferit încă două stopuri cardiace. În aceste momente, medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

Informații multe și contradictorii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu apar în mass media. Surse apropiate artistului spun că șansele de supraviețuire sunt destul de mici, medicii refuzând să ofere prognosticuri clare în acest moment. 

Mai multe persoane care au legături cu familia cântărețului au vorbit despre problemele cu care acesta se confruntă, iar veștile nu sunt deloc bune.

Contrar acestor informații, Keo, finul lui Mihai Constantinescu, a dezvăluit ieri starea de sănătate a nașului său, declarând că multe dintre informații sunr doar zvonuri. Artistul nu a negat că se află într-o stare foarte gravă, dar cu toate acestea, se pare că starea sa nu s-a agravat mai tare.

Recent, cea care a oferit informațiile cele mai actuale este chiar soția artistului, care a declarat că viața partenerului său "atârnă de un fir de păr": „Starea lui este staţionară, stabilă cu tensiunea, dar în continuare gravă! Sunt paşi mărunţi spre vindecare pe care-i face şi asta îmi dă încredere că se însănătoşeşte”, a declarat Simona Secrier la Antena Stars. 
Partenera artistului este nedezlipită de locul în care soțul său este internat și se roagă neîncetat la Dumnezeu pentru a se întâmpla o minune: "Este cumplit, nu îl pot ajută decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inimă îi funcționeaza, însă în zonă cerebrală, totul este fără reacție”, a spus nevasta artistului, potrivit WowBiz. 

Din păcate, nici apropiații artistului nu vin cu informații foarte bune. Se pare că viața artistului era compromisă încă din luna martie, atunci când cele două valve biologice, montate la inimă, au început să se infecteze: „Mihai Constantinescu are zilele numărate! Încă de la ultima internare în spital, din martie, era greu de imaginat că nu se va ajunge aici. Atunci, cele două valve biologice pe care le are montate la inimă s-au infectat și au început să supureze. A fost imediat operat și a stat câteva săptămâni la Terapie Intensiva. Din păcate, infecția nu a putut fi îndepărtată complet, ceea ce a dus la stări febrile repetate și, în mod firesc, la accidentul cardio-respirator de luni”, au mărturisit prieteni din anturajul său pentru wowbiz.rpfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI