Antena Căutare

Soțul Deliei Matache i-a oferit lui Codin Maticiuc un cadou ce ar putea valora 1 milion de dolari. Deja cadoul și-a înzecit prețul

Codin Maticiuc a povestit într-un nou episod al podcastului său despre mai multe lucruri printre care și despre un cadou care, în patru ani de când l-a primit, aproape că și-a înzecit valoarea financiară. Cel ce i-a dăruit valorosul cadou este Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache.

Codin Maticiuc a primit un cadou ce i-a adus plus valoare financiară în conturi

A1

Se cam știe prin lumea mondenă că relația dintre Codin Maticiuc și Delia Matache și soțul ei este una foarte apropiată și ei se ajută cu sfaturi și cu orice este nevoie, dacă este nevoie.

Codin Maticiuc, despre valoarea cadoului: “Acum patru ani, cadoul valora vreo cinci mii de dolari, dar poate ajunge chiar la un milion. Nu-l vând”

Așadar, în cel mai recent episod din online al lui Maticiuc, acesta a povestit că Munteanu i-a oferit, cu patru ani în urmă un bitcoin care, pe atunci, valora undeva la vreo cinci mii de dolari iar astăzi valoarea sa este de aproape zece ori mai mare.

Citește și:Codin Maticiuc, mărturisiri despre banii acumulați până la 41 de ani: „Am cheltuit câteva milioane”

Potrivit Libertatea, Munteanu este specialist în tranzacțiile cu criptomonede, printre alte afaceri de succes și i-a dăruit lui Maticiuc o monedă, sfătuindu-l să o folosească doar dacă este necesar, altfel, s-o păstreze pentru că va ajunge foarte valoroasă.

Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am, a povestit Codin Maticiuc.

Discutând pe baza criptomonedei, Maticiuc a precizat că nu va vinde moneda și că este sigur că în câțiva ani va ajunge să valoreze un million de dolari.

În plus, Maticiuc, craiul de Dorobanți, cum era știut pe vremuri, și-a făcut și propria avere, pe lângă faptul că oricum provine dintr-o familie bogată.

Citește și:Ce face Codin Maticiuc cu banii obținuți din vânzarea cărții cu Nuțu Cămătaru. Acesta nu va dona banii cum se aștepta toată lumea

Acesta a precizat că a a făcut și el bani de ordinul milioanelor, însă a cheltuit mai mult decât a produs el.

Soțul Deliei Matache are mai multe afaceri și este și managerul artistei.

Acesta a povestit că a început să facă bani din vânzarea unor produse cosmetice și că, atâta timp cât un produs e bun, el poate să facă orice. Altfel, nu.

În orice am vândut, că am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business.

Dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun.

Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun, a declarat Răzvan, potrivit Libertatea.

Bia Khalifa, în brațele unui tânăr cântăreț. Cum s-a fotografiat tânăra, după ce s-a spus că a avut o relație cu Tudor Ș... Misha și Connect-R au petrecut împreună ziua de naștere a fiicei lor. Cum au fost surprinși alături de Maya...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x