Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Stă departe de lumina reflectoarelor, dar duce o viață de lux. Cum arată sora mai mică a lui Brigitte Pastramă, Cristina

Pe Brigitte Pastramă o cunoaște toată lumea, dar despre sora ei mai mică, Cristina, puțini sunt cei care știu ce face și cu ce se ocupă.

Cristina Szeifert, imagini de la un eveniment din Elveția

Instagram

Blondina a ales o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, în Elveția, unde formează de câțiva ani un cuplu cu un milionar. Presa scrie despre Cristina Szeifert că este o femeie norocoasă și că duce o viață de lux alături de bărbatul pe care îl iubește.Sora lui Brigitte trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandre, un elevețian stabilit la Londra, care activează în domeniul bancar. Când nu sunt în Londra, cei doi se relaxează în destinații ca Saint-Tropez, Portofino, Cipru, Dubai, Mauritius, Marrakech, Veneția și altele.Deși toată lumea crede că practică modellingul, datorită felului în care arată, Cristina are o meserie surprinzătoare și este pasionată de artă. Chiar dacă are o siluetă de invidiat și dimensiuni de model, sora lui Brigitte are alte pasiuni. Este psiholog de meserie, dar este și extrem de talentată și pictează foarte frumos.Așa cum Brigitte are o mulțime de afaceri și Cristina prosperă în domeniul automobilelor de lux.Cristina și Brigitte au o relație specială și se completează de minune. Cele două mai au o soră, mezina familiei, pe nume Gabriela, care locuiește la Timișoara. Aceasta din urmă este căsătorită cu un bărbat de origine iordaniană, dar este și ea o prezență discretă, care apare destul de rar și pe rețelele sociale.


Recomandari