Deși au cinci copii, mai așteaptă încă unul! Anca Serea și Adrian Sînă vor deveni părinții a trei fete și a trei băieți!

Ultimele detalii despre sarcina Ancăi Serea. Venirea micuţei pe lume va aduce shimbări radicale în viaţa lui Adi Sână şi a soţiei sale.

Ultimele detalii despre sarcina Ancăi Serea. Venirea micuţei pe lume va aduce shimbări radicale în viaţa lui Adi Sînă şi a soţiei sale.

Cei doi se pregătesc să se mute în casă nouă.

Adrian Sînă vrea să își schimbe casa deoarece nu le mai ajung camerele! Anca Serea este o mamă pozitivă și așteaptă cu sufletul la gură să se nască următorul lor copil! Aceasta îi spune des lui Adrian Sînă că simte cum se apropie momentul nașterii.

Cei doi au împreună șase copii: trei fete și trei băieți!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri