Antena Căutare

Cât de sărac era Cristiano Ronaldo. Nu avea bani nici să-şi cumpere ghete pentru fotbal

Cristiano Ronaldo a avut primul contact cu fotbalul la şapte ani, iar la 11 a plecat de acasă ca să joace sportul lui preferat.

Cristiano Ronaldo a avut primul contact cu fotbalul la şapte ani, iar la 11 a plecat de acasă ca să joace sportul lui preferat.

Povestea lui Cristiano Ronaldo este una cu adevărat spectaculoasă. În spatele succesului răsunător stau marturii, ani de muncă și de neajunsuri care l-au ambiționat și l-au făcut să își dorească din ce în ce mai mult.

La vârsta de șapte ani a avut primul contact cu lumea fotbalului. Atunci când tatăl său l-a îscris la echipa Andorinha. A prins gustul fotbalului imediat, și a devenit dependent de disciplină, iar dorința de a câșiga era arzătoare.

Cel care l-a susținut necondiționat a fost tatăl său, care i-a insuflat încă din primii ani ai vieții, dragostea pentru balon. Conicidență sau nu, Ronaldo avea să câștige peste ani și ani de muncă, balonul de aur, însă drumul către faimă și succes a fost anevoios.

În copilărie, Cristiano Ronaldo nu avea o situașie financiară bună. Nici măcar bani pentru o pereche de ghete de fotbal nu avea, si a fost nevoit să joace fotbal cu o pereche primită de la fratele lui.

Fotbalul i-a dat totul lui Ronaldo, i-a deschis uși nebănuite, dar i-a și luat multe. La vârsta de 11 ani, fotbalistul a plecat de acasă în Lisabona. iar familia nu își permitea să îl viziteze decât o dată la patru luni. Se simțea singur, însă și-a canalizat toată energia într-un singur țel: succesul.

Gigi Becali, nuntă cu 700 de oameni, în octombrie! Viitorul său ginere, poreclit "Prințișorul din Dobroești"... Victoria Beckham a prezentat, la Săptămâna Modei de la Londra, o colecţie dedicată femeilor active...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x