Căutare Live

Cristi Borcea a petrecut Crăciunul cu fosta soție și noul iubit al acesteia

Mihaela Borcea a petrecut un Crăciun de vis. Vedeta i-a avut alături pe copiii pe care îi are cu Cristi Borcea, dar şi pe iubitul ei, Sorin. Dar nici fostul acţionar de la Dinamo nu a lipsit de la masa festivă.

Cristi Borcea a petrecut Crăciunul alături de Mihaela Borcea, copiilor, dar și cu Sorin Rap

Toți patru s-au asortat și s-au așezat în fața bradului de Crăciun pentru a se poza cu întreaga familie. Cristi Borcea nu s-a artătat nicio clipă derajat de prezența iubitului fostei sale soții.

Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin Rap, sunt ca doi porumbei îndrăgostiți și asta se observă cu ușurință. Îmbrățișați și alături de familie, așa i-a prin Crăciunul pe aceștia.

Pe chipui lui Cristi Borcea, zâmbetul nu contenea să apară, semn să pretuiește enorm tot ce are în jur în acest moment.

Vezi materialul video pentru mai multe imagini și informații.

Citește și: Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, vacanţă romantică la Florenţa: "De ce credeți că e așa iubit de femei?"

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri