Căutare Live

Vestea pe care o așteptau toți fanii! Culiţă Sterp, primele declaraţii despre împăcarea cu Carmen de la Sălciua

Împăcare bombă în showbiz! După ce au apărut împreună la un eveniment monden, Culiţă Sterp și Carmen de la Sălciua ar fi dar uitării scandalul divorțului și ar fi reluat legăturile. 

Împăcare bombă în showbiz! După ce au apărut împreună la un eveniment monden, Culiţă Sterp și Carmen de la Sălciua ar fi dar uitării scandalul divorțului și ar fi reluat legăturile.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au părut, la un eveniment, extrem de apropiați, deși divorțul dintre ei a fost unul cu scandal.

”Au fost amabili unul cu celălalt, ba chiar aș crede că au flirtat”, a spus un apropiat al celor doi.

”Între Carmen de la Sălciua și Cosmin sunt probleme, Culiță Sterp nu are o relație asumată, deși se vede pe ascuns cu Plușica, așa că nu se exclude ideea unei împăcări între ei, cu atât mai mult cu cât s-au iubit, în trecut, ca doi nebuni. Iar sentimentele nu se evaporă așa, peste noapte, iar după ce trec supărările, după ce se uită, își amintesc lucrurile frumoase trăite împreună”, a precizat apropiatul celor doi artiști.

Ce spune Culiță Sterp despre împăcare, vezi în materialul video:

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri