Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Imagini exclusive! Cum a încercat iubitul Danielei Crudu să intre cu forța în spital

Antena Stars a aflat care a fost primul lucru pe care l-a făcut iubitul Danielei Crudu după ce a băgat-o pe vedetă în spital. Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini exclusive, la scurt timp după agresiune.

Daniela Crudu a ajuns la spital în stare gravă din cauza unei corecții aplicată de iubitul ei. Cuprins probabil de remușcări, iubitul Danielei Crudu a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro vorbesc de la sine.

La scurt timp după agresiune, iubitul Danielei Crudu a fost surprins în spitalul în care a fost vedeta internată. Iritat de faptul că nu era lăsat să intre în salonul în care se afla Cruduța, acesta se plimba ca "un leu în cușcă" pe holurile spitalului și a întrebat de mai multe ori dacă starea vedetei este gravă.

Ana Crudu a povestit ce s-a întâmplat în seara în care sora ei a fost desfigurată.

" M-a sunat vărul meu că era la spital cu ea. A sunat-o cineva de la spital, cunoștea el pe cineva și l-a sunat repede pe el, pentru că ea nu avea telefonul la ea. M-a sunat pe mine pe la nouă jumate dimineața și mi-a spus că este la spital, că a bătut-o iubitul ei. A venit poliția, și-a luat lucrurile cu poliția și mi-a dat telefonul ei."

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.