Antena Căutare

Imagini de senzaţie cu una dintre cele mai frumoase femei de pe internet! Care este secretul ei?

Are peste 600.000 de urmăritori pe instagram şi întoarce toate privirile pe unde merge. Câştigă bani frumoşi din şedinţe foto, concursuri de fitness şi din aprecierile fanilor de pe instagram.

Are peste 600.000 de urmăritori pe instagram şi întoarce toate privirile pe unde merge. Câştigă bani frumoşi din şedinţe foto, concursuri de fitness şi din aprecierile fanilor de pe instagram.

Cu aşa un corp, cum putea fi altfel? Trăsăturile ei exotice atrag toate privirile şi o fac să arate special. Imagini de senzaţie cu una dintre cele mai frumoase femei de pe internet.

Superba blondină este model de fitness și a inspirat numeroase tinere prin stilul ei de viață sănătos. Sportul este cea mai mare pasiune a ei și asta se poate observa cu ușurință. Corpul Dianei arată impecabil! Cei peste 600 de mii de urmăritori sunt fascinați de formele ei sculptate și de imaginile provocatoare pe care le postează.

Costumul de baie se pare că este piesa ei vestimentară preferată.

Perfecțiunea există!

Blondă, cu ochii verzi, buze senzuale, fundul bombat și o talie de viespe! Diana Villas Boas (instagram: diana_villas_boas) face victime cu fiecare apariție și asta se poate observa în numărul de aprecieri pe care le primește la o postare! Tânăra face bani grei din like-urile urmăritorilor ei!

Connect-R şi Misha, vacanţă împreună după divorț! Unde s-au distrat cei doi artiști şi cine i-a însoţit... Surpriză de proporții din partea prietenilor pentru una dintre cele mai îndrăgite vedete! Cum a fost așteptată Andreea R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x