Interviu necenzurat cu Puya. Totul despre povestea lui de succes: "Am zis să face cineva mișto de mine când mi s-a propus primul videoclip"

Le spune pe bune şi nu se ascunde! Interviu necenzurat cu Puya. Prin câte a trecut artistul ca să ajungă un nume pe piaţa muzicală vedem în clipul de mai sus.

Le spune pe bune şi nu se ascunde! Interviu necenzurat cu Puya. Prin câte a trecut artistul ca să ajungă un nume pe piaţa muzicală.

"Succesul înseamnă când cineva chiar ascultă ce zici tu acolo. Eu făcând ceea ce îmi place, nu îmi dau seama cum trece timpul. Îmi amintesc momentul când cineva mi-a zis că îmi face primul clip, am zis că mă ia la mișto. Noi, în formula La Familia, am fost luați pe sus de succes", a povestit Puya.

Înterviul complet, acordat la Antena Stars, în clipul de mai sus!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri