Live acum
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

A trăit povești de iubire intense, dar niciodată nu a îmbrăcat rochia de mireasă! Iată de ce Catinca Roman nu a ajuns în fața altarului cu niciun bărbat!

A trăit povești de iubire intense, dar niciodată nu a îmbrăcat rochia de mireasă! Iată de ce nu a ajuns în fața altarului cu niciun bărbat!

Plină de tatuaje și mândră de ea, Catinca Roman radiază de fericire nu doar în platou ci și în viața de zi cu zi!

Catinca Roman povestește că era o tocilară pe când se afla pe băncile școlii și își amintește râzând că stătea mereu cu cărțile în față. Acesta rememorează o întâlnire cu un coleg care i-a spus la un moment dat că ei doi nu prea socializau din cauza faptului că ea nu ieșea niciodată din sala de clasă deoarece studia permanent.

Amintindu-și de trecut, vedeta povestește că a făcut un copil cu un bărbat cu zece ani mai tânăr decât ea într-o prioadă în care femeile erau judecate aspru mai ales dacă nu erau căsătorite. În ciuda a ceea ce se spunea, ea a trecut cu fruntea sus neluând în seamă vorbele aspre ale celor din jur. În prezent, Catinca Roman cosideră că actele nu costituie baza unei relații adevărate și că iubirea trece de limitele birocratice.

Îndrăgita vedetă radiază atunci când vorbește despre relația dintre ea și fiica ei, subliniind faptul că sunt cele mai bune prietene având o conexiune impecabilă!