Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Nadia Comăneci, manechin la New York Fashion Show! A făcut senzație! Video

Nadia Comăneci a făcut senzaţie la New York Fashion Show, în postura de manechin. Campioana a urcat pe scenă şi a defilat îmbrăcată în tendinţe şi cu zâmbetul la purtător.

Nadia Comăneci a făcut senzaţie la New York Fashion Show, în postura de manechin. Campioana a urcat pe scenă şi a defilat îmbrăcată în tendinţe şi cu zâmbetul la purtător.

La eveniment, Nadia Comăneci le-a dat clasă până şi modelelor cu prezența ei. Fosta gimnastă a demonstrat că merită 10 curat în tot ceea ce face.

Pe 18 iulie 2019 s-au împlinit 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii, primit de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976.

Nadia Comăneci a uimit atunci o lume întreagă. Pentru că afişajul electronic nu era programat să arate nota 10, pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci a obţinut, la acea ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), o medalie de argint (echipă compus) şi una de bronz (sol).

De atunci, gimnasta din Oneşti a intrat în istorie drept prima sportivă cu un exerciţiu perfect.