Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Andreea Marin, apariția ce i-a lăsat mască pe toți! Imagini incendiare cu vedeta, alături de iubitul său

Evenimentele mondene sunt un prilej excelent pentru ca vedetele noastre să îşi etaleze ţinutele, care mai de care mai spectaculoase.  Andreea Marin i-a dat gata pe toţi!

Evenimentele mondene sunt un prilej excelent pentru ca vedetele noastre să îşi etaleze ţinutele, care mai de care mai spectaculoase. Andreea Marin i-a dat gata pe toţi!

Atunci când vorbim despre divele din România, primul nume care apare în mintea oricui este Andreea Marin. „Zâna” are mare grijă ca fiecare apariție publică a sa să fie perfectă. La fel s-a întâmplat și zilele trecute.

Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu un look total diferit față de cele cu care și-a obișnuit fanii. Paparazii spynews.ro au surprins-o, împreună cu iubitul ei, în parcarea unui local de fițe, unde fuseseră invitați să participe la un eveniment monden.

Ca un adevărat gentleman, iubitul Andreei Marin a coborât primul din mașină și i-a deschis portiera. De pe locul din dreapta a coborât o „Zână” complet diferită față de cea cu care ne-am obișnuit!

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars