Star News. După cel plin de aur și de obiecte scumpe, Gigi Becali îşi mai construiește un palat

Are un palat de zece milioane de euro, dar nu îi este de ajuns! Gigi Becali îşi face un nou castel, iar reporterii Antena Stars au aflat toate amănuntele!

Are un palat de zece milioane de euro, dar nu îi este de ajuns! Gigi Becali îşi face un nou castel, iar reporterii Antena Stars au aflat toate amănuntele!

Unde se află "cuibușorul" secret al patronului de la FCSB? Este o super investiţie, o locuință în care predomină luxul şi opulenţa, așa cum Gigi Becali și-a obișnuit deja admiratorii.

Becali are deja un astfel de "palat", situat chiar în una dintre cele mai scumpe zone din Capitală. Decorat cu aur, cu porți înalte și cu o grădină mare și impetuoasă, Gigi obișnuia să cheme musafiri, dar și presa în acea locație, pe vremea când FCSB era Steaua și se bucura de un uriaș succes în fotbalul românesc.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri