Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Oana Radu, mărturisiri neașteptate despre fostul iubit: ”Nu mi-a fost fidel!” Alin a murit la câteva săptămâni după ce a fost incendiat

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Oana Radu, celebra cântăreață care a fost nevoită să-și înmormânteze iubitul, iar acum a făcut mărturisiri sfâșietoare. 

Cântăreața a trecut prin momente dificile după ce iubitul ei incendiat în scara blocului a murit, iar acum a vorbit despre drama pe care a trăit-o.

Conform Antena Stars, cântăreața a mărturisit că relația lor era pe butuci înainte de drama teribilă, el fiindu-i infidel în mai multe rânduri.

”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[...] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred.”, a spus artista, potrivit sursei citate.

La scurt timp după moartea lui Alin, artista și-ar fi găsit alinarea în brațele altui bărbat. Este vorba despre antrenorul Cătălin Dobrescu, cel care a motivat-o să scape de kilogramele în plus, accumulate în ultima perioadă.