Căutare Live

Start de sezon estival in cluburile de pe litoral

A fost petrecere mare azi noapte in Mamaia. In cluburile de fite s-a dat startul sezonului estival. Animatoarele s-au dat in spectacol, iar bauturile fine au curs valuri. De la un asemenea eveniment nu putea lipsi Radu Mazare.

Surprins in club, edilul Constantei a declarat ca e in interes de serviciu la petrecere. Si intr-adevar fisa postului parea una destul de incarcata, avand in vedere fetele ce-l inconjurau. Radu Mazare a fost sufletul petrecerii, uitand de probleme si de inhibitii.

Petrecaretii au avut parte de tot felul de surprize. In unele cluburi au defilat manechinele, in altele atmosfera a fost intretinuta de animatoare. Petrecerile au fost stropite cu mult alcool. Cei prezenti nu s-au uitat la bani nici cand a fost vorba sa-si aleaga tinutele. Cu asa clienti, nu-i de mirare ca patronii de cluburi nu-si fac griji din cauza crizei.

Petrecaretii au plecat abia la ivirea zorilor dau au promis ca se vor intoarce si in aceasta seara, cand vor putea dansa cot la cot cu Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Anda Adam sau Alex Velea.Andreea Marin a copilarit mancand parizer... VIDEO! Catinca Roman a revenit in lumea modei...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri