Staruri care au locuit împreună pe vremea când erau niște simpli necunoscuți

Încă de dinainte de a deveni celebrii, acești actori au fost colegi de cameră și prieteni buni. Legăturile neașteptate pe care le-au stabilit i-au șocat pe fanii lor.

Staruri care au locuit împreună pe vremea când erau niște simpli necunoscuți

getty images

Lumea showbiz-ului e plină de surprize, iar prieteniile neașteptate dintre aceste staruri încă de pe vremea când ei erau simpli oameni de rând, au atras atenția tuturor.

Jamie Dornan și Eddie Redmayne

Puțină lume știe că starul din “50 Shades of Grey” și cel din “Fantastic Beasts” sunt prieteni încă din adolescență. Într-un interviu pentru publicația Variety, Jamie și Eddie au dezvăluit că se cunosc de mai bine de 15 ani și sunt prieteni încă de pe atunci.

Cei doi actori de la Hollywood au locuit împreună în Los Angeles încă de dinainte să devină celebrii. Ei s-au întâlnit în 2009, iar pe atunci Jamie și Eddie încă nu aveau locuri de muncă. Cei doi au locuit împreună pentru 3 luni.

Justin Timberlake și Ryan Gosling

Faimosul cântăreț premiat cu Grammy, Justin Timberlake, și Ryan Gosling, câștigător al Globului de Aur, nu au avut dintotdeauna atâta succes. Cei doi au devenit foarte buni prieteni încă de pe vremea când erau adolescenți. Justin și Ryan s-au cunoscut în anii ’90 și chiar au locuit împreună în 2011 când Ryan s-a mutat acasă la familia Timberlake în timp ce mama lui se întorsese în Canada.

Din păcate, în prezent cei doi artiști nu mai sunt așa de apropiați. Într-un interviu pentru show-ul Ellen DeGeneres, Justin Timberlake a mărturisit că Ryan are un program destul de încărcat și le e greu să se mai întâlnească cum o făceau pe vremuri.

Jonah Hill și Justin Long

Actorii Justin Long și Jonah Hill se cunosc din tinerețe și au locuit împreună în California. Ei s-au împrietenit extrem de repede și au dezvăluit că începuseră să se poarte asemenea unui cuplu căsătorit de mult timp.

Când au realizat că încep să se certe din cauza sarcinilor casnice, cei doi au renunțat să mai locuiască împreună, dar au rămas prieteni buni.

Jude Law și Evan McGregor

Înainte de a deveni celebri, Evan McGregor și Jude Law au fost colegi de apartmanet și au pus bazele companiei de producție "Natural Nylon" alături de Sadie Frost, Jonny Lee Miller și alții.

Citește și
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Mai multe articole

John Cusack și Jeremy Piven

Cei doi actori sunt prieteni încă din copilărie pentru că au crescut împreună în Evanston. De asemenea, ei au luat parte la workshop-uri de teatru împreună. Ei au împărțit un apartament în Chicago. Din nefericire, după ce au devenit faimoși, relația lor de prietenie s-a destrămat.

Danny DeVito și Michael Douglas

În anii ’60, Danny Devito și Michael Douglas au împărțit un apartament în New York, când cei doi erau la începutul carierei lor. Perioada în care au locuit împreună a fost cea mai frumoasă, au dezvăluit cei doi actori.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri