Căutare Live

Ștefan Bănică își serbează astăzi aniversarea de 53 de ani. Juratul X Factor arată mai în formă ca oricând

Astăzi, marele actor și cântăreț Ștefan Bănică a împlinit 53 de ani.

Ștefan Bănică își serbează astăzi aniversarea de 53 de ani. Juratul X Factor arată mai în formă ca oricând

Ștefan Bănică, juratul X Factor, a postat un selfie aniversar pe contul său de Instagram unde a adunat 148 mii de urmăritori. Artistul e într-o formă de zile mari și a dovedit asta în fiecare vineri la X Factor.

...53

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official) pe

Semn că îi este dor de publicul lui și de concerte, el a postat în urmă cu scurt timp o fotografie de la lansarea ultimului său album intitulat Picat din Lună.

Ștefan și-ar dori tare mult ca, în ciuda pandemiei, să reușească să susțină concertul de Crăciun din acest an. Acesta ar fi al 19-lea an consecutiv în care s-ar reîntâlni cu fanii săi în preajma sărbătorilor de iarnă.

Deși nu s-a stabilit nimic sigur, artistul se pregătește în continuare. El a a declarat pentru Libertatea : Nu vreau să întrerupem o tradiție atât de frumoasă, așa că o să găsim o soluție să mergem mai departe, să mă bucur împreună cu publicul și mai tare decât am făcut-o până acum”.

Fetița Alinei Pușcaș crește văzând cu ochii. Cum arată micuța Iris... Ce a postat rapperul 50 Cent despre Daniela Crudu, pe pagina sa de Facebook...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri