Căutare Live

Ștefan Bănică, moment inedit în direct la TV: Prezentator alături de Sandra Stoicescu la Observator

În ediție de sărbătoare, pe 29 noiembrie, când Antena 1 a împlinit 27 de ani, ediția Observatorului de seară a fost una specială.

Ștefan Bănică, moment inedit în direct la TV: Prezentator alături de Sandra Stoicescu la Observator

Deși eram obișnuiți ca Observatorul de seară să fie prezentat de Alessandra Stoicescu, de această data, ea a avut un co-prezentator. Ștefan Bănică a fost cel care a jucat rolul prezentatorului de știri, ceva complet nou pentru artist.

Juratul X Factor s-a simțit onorat să fie alături de Alessandra Stoicescu în platoul Observatorului, chiar dacă cei doi au fost colegi doar pentru o ediție de știri. Vizibil emoționat, actorul și cântărețul Ștefan Bănică a fost pentru câteva momente prezentaor de știri.

Ștefan Bănică a primit cu bucurie noul rol și și-a pus în practică tehnicile învățate de-a lungul carierei de actor.

“Sunt într-un platou de știri și nu am venit să vă cânt, ci să prezint știri”, a spus Ștefan Bănică.

Cântărețul a vorbit despre cruciada artiștilor și muzica live, punând în evidență felul în care pandemia a afectat viețile cântăreților din cauza anulării concertelor.

“Muzica live, emoțiile, adrenalina și unicitatea unui concert oricât ne-am chinui, ea nu se poate adapta online. Eu nu pot să cânt la o cameră. Eu cred că relația cu publicul e ca o îmbrățișare. (…) Nu putem simți online”, a declarat Ștefan Bănică.

Fiind și cântăreț și actor, el vorbește de relația unui artist cu publicul și cât de vitală e aceasta. Tocmai de aceea, Ștefan Bănică a spus că trebuie să avem răbdare și să vedem concertele și piesele de teatru și să tratăm cu mai multă importanță lucrurile care țin de normalitatea noastră.

Pentru că se apropie perioada sărbătorilor, Ștefan a vorbit și despre concertul său de Crăciun, menționând că are în spate o echipă de peste 100 de oameni.

“Artistul este vârful icebergului, dar în acest triunghi vin niște laturi care sunt umplute de acești oameni, din producție, costume, lumini. Oamenii ăștia ce fac?”, se întreabă artistul, îngrijorat pentru oamenii talentați din spatele unui mare concert.

Majoritatea artiștilor care au astfel de echipe au crescut și au format acești oameni. Din cuaza lipsei surselor de venit, aceste echipe se pot destrăma într-o perioadă dificilă cum e cea a pandemiei. Astfel, mulți dintre ei sunt forțați să își schimbe meseria, iar concertele live care ar urma sunt puse în pericol, pe termen lung.

Privind cu speranță la viitor și vorbind despre ce se va întâmpla atunci când vor putea fi posibile din nou concertele live, Ștefan Bănică spune că puțini spectatori vor mai avea curaj să se întoarcă să își susțină artiștii.

“Tensiunea plutește în aer permanent”, a spus artistul.

Concertul de Crăciun pe care Ștefan Bănică îl avea în fiecare an la Sala Palatului va avea loc pentru al 19-lea an, dar se va muta în online. O altă surpriză pe care le-o pregătește fanilor săi este o nouă melodie de Crăciun numită “Crăciunul, vine Crăciunul”, care va fi difuzat în curând la radio.

“Concertele se anulează sau se amână, dar Crăciunul nu se amână”, a declarat artistul. Acest gând l-a mânat pe cântăreț să compună o nouă piesă de Crăciun.

„Concertul de Crăciun a devenit o stare de spirit. (...) Starea de spirit se creeză live. Nu poate fi redată la televizor”, a mai completat artistul, care este foarte recunoscător pentru toți fanii săi care au fost prezenți în ultimii 18 ani la concertul din preajma sărbătorilor de iarnă.

“Este ca și când nu mai ai voie să îți ții copilul în brațe”, vorbește Ștefan Bănică îndurerat pentru faptul că nu poate fi alături de publicul său la teatru sau la concerte.

Andrei Ștefănescu, mesaj emoționant pentru fiul său. Ce i-a transmis cu ocazia Sfântului Andrei... Cum arată Emily Ratajkowski într-o ținută mulată. Puține femei au curajul să se îmbrace așa în timpul sarcinii...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x