Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ştefan Stan a vorbit în premieră despre copilul Andreei Mantea! L-a cunoscut sau nu pe micuţul David?

Ştefan Stan a oferit un interviu incendiar celor de la Antena Stars, în care a vorbit despre toate subiectele picante din viaţa sa. Celebrul burlac a explicat şi cum stau lucrurile între el, Andreea Mantea şi Cristi Mitrea

Ştefan Stan a oferit un interviu incendiar celor de la Antena Stars, în care a vorbit despre toate subiectele picante din viaţa sa. Celebrul burlac a explicat şi cum stau lucrurile între el, Andreea Mantea şi Cristi Mitrea.

"Nu am nicio relaţie în momentul de faţă, mă simt bătrân psihic, căci fizic încă zic că arăt bine. Am învăţat multe în 38 de ani, iar acum voi aştepta să găsesc persoana potrivită pentru mine", îşi începe Ştefan Stan declaraţiile.

CE MESAJ I-A TRANSMIS ŞTEFAN STAN LUI CRISTI MITREA

Ştefan Stan a vorbit deschis şi despre relaţia cu Andreea Mantea

"Chiar dacă am mai greşit, aşa cum o face orice om, nu regret nimic din viaţă. Cu Andreea Mantea am rămas în relaţii foarte bune, ne mai întâlnim, ne mai sfătuim, ca doi oameni maturi", sunt vorbele care confirmă, poate, reapropierea dintre cei doi foşti iubiţi.

Cât despre copilul pe care Andreea Mantea îl are cu luptătorul Cristian Mitrea, Ştefan a vrut să clarifice un lucru extrem de important.

"Îmi plac foarte mult copiii, cred că aş fi un tătic bun. Pe David l-am cunoscut doar din poze, nu l-am văzut faţă în faţă" - Ştefan Stan.

Recomandari