Antena Căutare

Steve Jobs, geniul care nu își făcea duș și își băga picioarele în toaletă

Steven Paul Jobs, fondatorul şi fostul CEO al Apple, unul dintre cei mai influenți lideri din ultimii 25 de ani a avut o personaltate puternică dar dificilă. Liderul Apple care a schimbat viitorul laptopurilor și a început revoluția smartphone-urilor şi a muzicii era considerat de angajații săi ca fiind nebun.

Steven Paul Jobs, fondatorul şi fostul CEO al Apple, unul dintre cei mai influenți lideri din ultimii 25 de ani a avut o personaltate puternică dar dificilă. Liderul Apple care a schimbat viitorul laptopurilor și a început revoluția smartphone-urilor şi a muzicii era considerat de angajații săi ca fiind nebun.

Acesta obișnuia să își înmoaie picioarele în toalete pentru a-și scădea nivelul de stres, iar la un moment dat acesta a renunțat să mai facă duș deoarece considera că dieta fără carne îi va opri secrețiile urât mirositoare ale corpului. A mâncat atât de mulți morcovi, încât la un moment dat pielea i-a devenit mai portocalie.

Un om exigent dar temperamental, un adevărat perfecționist, Steve Jobs îșî dădea afară angajații afară pe loc chiar și la cea mai mică greșeală.

„El era foarte clar în privinţa a ceea ce nu-i plăcea şi nu exista cale de mijloc. Dacă era într-o întâlnire care îl plictisea, spunea direct că nu vrea să mai stea, şi pleca. Nu pierdea timpul.” , a declarat Michael Dhuey, un fost angajat.

Steve Jobs, geniul care nu își făcea duș și își băga picioarele în toaletă

Reputația lui Steve Jobs a devenit cunoscută publicului încă din ani 1980, când unul dintre oamenii care au pus bazele Macintosh și coordona proiectul Apple s-a plâns președintelui Apple despre Steve. Acesta l-a caracterizat ca fiind un om care acţionează fără să gândească, ia decizii de multe ori absurde fără să se consulte cu nimeni, nu se ţine de promisiuni, nu respectă obligaţii, nu vine de multe ori la întâlniri sau şedinţe şi este adesea iresponsabil.

În momentul în care acesta a preluat conducerea brandului Apple, în anul 1997, compania trecea printr-un moment prost. Înaintea de moartea lui, în anul 2011, compania avea un capital de 105 miliarde de dolari.

Steve Jobs este cunoscut pentru faptul că nu a scos pe piață niciun produs până acesta nu a fost perfect.

„Nu scăpa niciun produs fără să fie analizat cu minuţiozitate de către acesta, avea grijă să verifice tot, până la nivelul pixelilor".

Dan Negru, uimit de prețurile de pe litoralul românesc! Cazarea la un hotel în care s-a filmat „Nea Mărin Miliardar”, ma... Ce se întâmplă între Ioana Simion și Ilie Năstase, după ce s-a aflat de divorț: ”Mai vine pe la București, dar nu mai su...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x