Căutare Live

Știai că Brigitte Pastramă și Cristina mai au o soră? Cum arată frumoasa Gabriela

Brigitte Pastramă este o prezență constantă atât la tv, dar și pe rețelele de socializare, despre Cristina Szeifert se știu deja destul de multe lucruri, dar puțini sunt cei care știu că cele două mai au o soră, Gabriela.

Cristina și Brigitte, imagine împreună

Instagram

Recent, Cristina a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de Gabriela, o postare prin care îi urează la mulți ani și îi mărturisește cât de mult o iubește, dovada supremă că legătura dintre ele este una extrem de puternică.Gabriela, soră lui Brigitte Pastramă, o prezență discretă

Un lucru este cert, frumusețea este moștenire de familie în familia lor. Gabriela este blondă, creață, cu ochi albaștri, o femeie care atrage atenția cu trăsăturile pe care le posedă. Dacă pe Cristina și pe Brigitte le vedem mai des pe rețelele de socializare, Gabriela este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală.

Gabriela este cea mai mică dintre cele trei surori și este prezentă numai în imaginile pe care Brigitte și Cristina le publică pe internet. Chiar dacă sunt departe una de alta, cele trei surori au o legătură puternică și ori de câte ori au ocazia, sunt alături une de cealaltă.

Andreea Bănică, schimbare radicală de look. Transformarea prin care a trecut i-a luat prin surprindere pe fani ... Lino Golden, probleme cu greutatea după operație. Ce decizie a luat artistul...
Ultimele știri