Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ştiai că Nicole Cherry are o soră care îi seamănă perfect? Toată lumea crede că sunt gemene! | Foto

Nicole Cherry este cunoscută în toată România, dar nu numai, însă nu mulți sunt cei care știu că artista are o soră care lucrează în Anglia. Iată ce meserie practică Carla.

Nicole Cherry

Nicole Cherry a ajuns în câțiva ani o artistă îndrăgită în România și se bucură de cel mai mare succes printre adolescenții din România.

Cu ce se ocupă sora lui Nicole Cherry în Anglia. Are o meserie bănoasă

Ce nu știu mulți despre Nicole Cherry este faptul că artista are o sora, pe nume Carla, care este make-up artist în Londra. Cu toate că se află la o distanță considerabilă una de cealaltă, cele două surori au o relație foarte apropiată.

Imagini spectaculoase din casa de 1 milion de euro a Deliei! Accesoriul care a stârnit hohote de râs | Foto

Ştiai că Nicole Cherry are o soră care îi seamănă perfect? Toată lumea crede că sunt gemene! | Foto

Carla Ghinea, căci aşa o cheamă pe sora lui Nicole Cherry, este sora mai mare a artistei şi locuieşte în Marea Britanie, însă vine des în România. De fiecare dată când se întoarce acasă, Carla postează pe reţelele de socializare fotografii în care apare alături de Nicole, sora mai mică și mai celebră.

Nicole Cherry face de multe ori pe modelul pentru sora ei, care o machiaza ori de câte ori are ocazia.

Cum a ajuns Nicole Cherry cunoscută

Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Janina Ghinea este cântăreață de reggae și muzică pop. Artista a devenit cunoscută în 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a fost pe toate posturile de radio românești. În 2014, ea a câștigat premiul Zu Music Award la categoria „Best Breakthrough Artist”. Nicole Cherry s-a născut pe 5 decembrie 1998 în România, București.

Imagini din culisele "iUmor"! Uite cum se distrează Delia și Bendeac în pauzele de la filmări! Râzi cu lacrimi! | Video

Aceasta a visat la cariera sa muzicală încă din copilărie, dar părinții ei nu au luat niciodată acest aspect în serios până la vârsta de 9 ani, când și-au dat seama de talentul fetei. Tânăra recunoaște că a muncit din greu pentru a-și atinge performanțele muzicale, spunând într-un interviu: "Eu mai mult prin muncă mi-am format vocea, nu m-am născut cu ea așa. Două ore de studiu în fiecare zi, minim două ore!".

Recomandari