Căutare Live

Sub bagheta lui Bogdan Vlădău, "Burlăcița" trece la munca de jos! Uite-o pe Andreea Mantea în ipostaze inedite!

Domnişoarelor, veţi avea un şoc! Domnilor, o să intraţi în fibrilaţii! Andreea şi Bogdan au vinit, în exclusivitate, la Acces Direct!

Domnişoarelor, veţi avea un şoc! Domnilor, o să intraţi în fibrilaţii! Andreea şi Bogdan au vinit, în exclusivitate, la Acces Direct!

Andreea Mantea are la picioare 20 de bărbaţi care se luptă să o cucerească! Ca orice femeie frumoasă, Andreea nu se lasă aşa uşor! Că deh, trebuie îndeplinite anumite condiţii! Cine va reuşi să o cucerească?

Dar până una alta, să nu credeți că Andreea nu are și ea câteva calități de îndeplinit! Amfitrionul emisiunii în care bruneta își va găsi jumătatea a supus-o, în direct, la câteva probe. Priviți!

Premiera super show-ului "Burlăcița" o puteți urmări în această seară, de la 20:30, la Antena 1!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Război fără final! Antonia vrea să-şi câştige fetiţa cu ajutorul criminaliştilor...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri