Frumoasa bruneta a invatat inca din copilarie cat de important este sa consume fructe si legume.
"Mama mi-a spus ca de cand aveam trei ani imi facea fresh-uri. M-a invatat cu fructele si legumele proaspete intr-o perioada in care copiii beau sucuri acidulate de la dozatorul din piata. Si acum mai avem storcatorul de citrice din acea perioada, ca amintire. Asa l-am invatat si pe baiatul meu, Patrick, si mi-e mai mare dragul sa vad ca nu face nazuri si ca nu prefera sa se duca in schimb la fast food”, a declarat Geanina pentru revista Unica.
Pentru perioadele in care este stresata, vedeta prepara sucuri din sfecla, struguri, rodii si pruna: „Pentru revigorare si un tonus foarte bun, in special in perioadele cu mult stres, prepar fresh-uri din sfecla, struguri, rodii si prune. Pentru sucuri din legume aleg de obicei urzica, spanacul, broccoli si castravetii. Sunt amesteuri ciudate aparent, dar sunt deosebit de sanatoase si te obisnuiesti, in timp scurt, cu gustul lor. Avem nevoie zilnic de un adaos de vitamine si minerale, in limite decente, fara a exagera. Pentru ca altfel, daca mergem spre extreme, nu facem altceva decat sa ne dezechilibram organismul".
Foto: Facebook