Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O mai știi pe Sue Ellen din serialul "Dallas"? Actrița arată fabulos la cei 80 de ani

Actrița Linda Gray, cea care a interpretat rolul lui Sue Ellen în celebrul serial Dallas arată extraordinar, deși în curând va împlini 80 de ani.

Linda Gray & Patrick Duffy

expressandstar.com

Linda Gray arată fenomenal. Peste câteva luni, actrița va împlini 80 de ani, deși nu-și arată deloc vârsta.

Zilele trecute, prezentă la un eveniment, actrița, a atras toate privirile și a strârnit admirația celor prezenți.

Elegantă și stilată și cu o siluetă de invidiat, faimoasa actriță nu pare să aibă mai mult de 50 de ani.

Actorii Ana Duato şi Imanol Arias, pasibili de până la 32 de ani de închisoare pentru fraudă fiscală

Linda Gray a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Sue Ellen din celebrul serial „Dallas', care a fost urmărit cu sufletul la gură și de milioane de români, în anii '80 când a fost difuzat la televizor.

Ea este printre vedetele de la Hollywood peste care anii nu și-au lăsat mult amprenta dureroasă..

Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții și în ciuda vârstei sale este plină de energie și la fel de frumoasă ca pe vremea când juca în serialul care a consacrat-o.

Mai mult, surpriza a fost și mai mare cu cât, Linda a venit însoțită la eveniment de colegul, Patrick Duffy, alias Bobby.

Între Linda și Patrick este o legătură strânsă de prietenie, ea fiindu-i alături în momentele grele când actorul și-a pierdut soția.

A cucerit lumea cu șarmul ei! Ce mai frumoasă actriță din Dallas este acum de nerecunoscut! Cum arată acum Pamela Ewing, la 69 de ani

Publicațiile de peste Ocean susțin că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o prietenie, iar imaginile cu ei vorbesc de la sine. Cei doi apare frecvent împreună la evenimentele publice.

Linda a jucat în „Dallas' rolul lui Sue Ellen, soția alcoolică a carismaticului J.R. Ewing, unde reușea să cucerească de fiecare dată atenția telespectorilor, care urmăreau problemele din mariajul lor din celebrul serial.

Recomandari