Sunteți curioși să o vedeți pe cea care a interpretat rolul Lucy Ewing, din Dallas? Cum s-a schimbat actrița

 
+4 click pentru
galerie

Dacă v-ați uitat la serialul Dallas, cu siguranță trebuie să o știți pe Lucy Ewing. Numele real al actriței este Charlene Tilton. Cea care în anii 80 ‘ innebunea numeroși bărbați, cu statura ei minionă și cu formele ei voluptoase, a ajuns la vârsta de 59 de ani. În urmă cu ceva timp, celebra actriță din faimosul serial Dallas a fost fotografiată în casa din Nashville, Tennessee.

Surpriza nu a fost atât de plăcută pentru public, asta pentru că vârsta, în cazul ei, își pune cuvântul. Nu a îmbătrânit frumos, spun cârcotașii. Poate și din cauza faptului că viața amoroasă a cunoscutei actriței nu a fost atât de roz.  

În anul 1982, vedeta se căsătorea cu artistul country Johnny Lee, de care a divorțat după doar doi ani. Johnny este tatăl singurului ei copil, o fată, Cherish, în vârstă de 35 de ani.

Cherish a moștenit de la tatăl ei pasiunea pentru muzica country. De menționat că  fiica lui Charlene, Cherish, s-a căsătorit în 2014 cu logodnicul ei, Matt Dunn, chiar la ferma Southfork, acolo unde s-a filmat celebrul serial Dallas.

Actrița din Dallas,Charlene, s-a mai căsătorit pentru a doua oară cu cântărețul scoțian Domenick Allen, însă nici acesta nu a fost un mariaj de lungă durată.

După cea de-a doua căsnicie eșuată, actrița s-a cuplat cu editorul de montaj Cheddy Hart, cu care a început o relație în 2001. Nici relația aceasta nu a fost cu noroc fiindcă editorul a decedat, în anul 2019, din cauza unei probleme de sănătate.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe