Căutare Live

Sylvester Stallone iti arata cum sa fii ca Rocky Balboa

Ai vrut sa fii dintotdeauna ca Rocky Balboa dar la box nu ai fost niciodata bun? Sylvester Stallone are un plan pentru barbatii rafinati care vor sa arate, daca nu sa fie, niste duri.

Actorul a creat o linie de accesorii inspirate de natura intunecata a lumii boxului. Ceasurile de mana "Chaos" sunt facute de artizani italieni, dupa designul starului. Cadranul este realizat din argint sau aur de 24 carate, la alegerea clientului, si poate fi impodobit cu serpi si cranii, detalii neobisnuite pentru un obiect de lux. Ceasurile sunt o combinatie neasteptata de rafinament si virilitate, potrivite unui barbat cu spirit aventurier, un sportiv sau un cantaret de rock.

Un ceas demn de Rocky Balboa costa 6200 dolari (varianta din argint) si 85.000 dolari (cea din aur). Stallone stie cum sa faca impresie, chiar si din postura de designer!

Dana Marijuana a filmat un clip in toiul scandalului dintre tatal si sotul sau... Cornelia Catanga a pierdut sarcina din cauza vrajilor?...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri