Căutare Live

Tabara lui Omar: Castigatorul "Next Star" a intervievat-o pe Maria Carneci

Omar, castigatorul primei editii "Next Star" si noul component al echipei de la "Neatza cu Razvan si Dani" a avut-o ca interlocutoare pe Maria Carneci la rubrica "Tabara lui Omar"

Jurata "Next Star" a fost incantata sa il vada pe pusti si extrem de deschisa la intrebarile acestuia. Curios din fire, Omar a vrut sa afle ce cantareti prefera Maria Carneci. Marcel Pavel, Monica Anghel, Pepe si Connect-R sunt preferatii vedetei.

Artista a explicat ca oricate necazuri ar avea, incearca sa ascunda acest lucru publicului pentru ca "oamenii nu au nicio vina, ei doar vin sa iti asculte muzica". In plus, vedeta sustine ca incearca mereu sa nu se supere si incearca sa faca mereu glume.

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Galerie FOTO cu prescriptie! Fotomodel extrem de SEXY practica hipnoza cu ajutorul... trupului! ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri