Tavi Colen, despre perioada de după separarea lui de trupa Talisman: "Un an de zile nu am vorbit cu nimeni"

Tavi Colen a vorbit despre ruptura trupei Talisman, dar și cu ce probleme s-a confruntat el după separare.

Tavi Colen, despre perioada despărțirii de trupa Talisman

Facebook

Tavi Colen a fost prezent la Antena Stars, în cadrul emisiunii XNS, unde a vorbit despre perioada rupturii de Talisman, trupa din care a făcut parte și unde avea rolul de solist.

Tavi Colen, despre perioada rupturii de Talisman. Ce a dezvăluit artistul

Tavi Colen a fost prezent în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars și a vorbit deschis despre perioada de după ruptura sa de trupa Talisman. Artistul a explicat că a suferit destul de tare din acest motiv.

Tavi Colen a vorbit despre suferința pe care a resimțit-o după ce au hotărât să separe trupa Talisman. Artistul a recunoscut că atunci când el a renunțat la proiectul trupei a simțit că a căzut în gol, de la înălțime.

Citește și: Tavi Colen și fiul său, Mario, au câștigat cea de-a șasea ediție “Aici eu sunt vedeta”

„Din punct de vedere muzical, era ok. Mai e o chestie, ce durere am avut eu de la plecarea de la Talisman și suferința mea a fost că eu am căzut de undeva de sus și m-a durut foarte tare”, a declarat el pentru sursa amintită mai sus.

Tavi Colen a mai povestit despre perioada în care el nu a mai vorbit cu nimeni după ce a părăsit trupa.

Citește și: Tavi Colen și fiul său, Mario, câștigătorii Marelui Premiu de la „Aici eu sunt vedeta!”. Un copil bolnav va avea bani să se facă bine. Artistul: „Sper ca fiul dumneavoastră să alerge într-o zi cu fiul meu!”

„Am suferit, am avut o perioadă, un an, în care nu am vorbit cu nimeni. Eu am căzut de sus, doar Ema m-a ținut pe linia de plutire. Eu am căzut ca un bolovan. Eu am luat-o de la 0. Nu aveam nimic, nici bani, nimic”, a fost declarația acestuia.

Cântărețul a povestit și o întâmplare destul de amuzantă petrecută după ce el a hotărât să meargă pe cont propriu.

Citește și: Tavi Colen a cerut-o de două ori în căsătorie pe Emma, dar nu ştiu când vor face nunta!

„După ce am plecat de acolo, aveam concerte luate și s-au dus la primărie și de obicei eu vorbeam cu primarii că sunt mai vorbăreț. I-a primit primarul, i-a omenit și vine primarul și îi întreabă: „Unde e domnul Tavi? Când vine?” Și când a aflat i-a întrebat - Voi ce faceți aici? De la orice trupă unde pleacă solistul vocal, se cam duce”, a mai spus el.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Tavi Colen, la Chefi la cuțite. Ce declarații a făcut

Tavi a recunoscut că nu poate să gătească de față cu chef Cătălin Scărlătescu pentru că de fiecare dată îl apostrofează și astfel, prin participarea lui la Chefi la Cuțite, a vrut să îi demonstreze că se pricepe în ale gătitului. Acesta a venit ca invitat special în cadrul unui sezon difuzat pe tv a emisiunii.

Acesta le-a prezentat șefilor un preparat special, „Rulou de șalău cu degețele de somon și algă marină”. Este un preparat relativ simplu, însă Tavi a vrut să-l facă pompos prin denumirea extravagantă. Ca și garnitură acesta a avut baby carrots cu brocoli.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri