Căutare Live

Te topești de dragul ei! Fiica lui Connect-R și a Mishei recită o poezie. Are talent?

Maya este un copil adorat de părinţi, dar şi de fanii lui Connect-R şi ai Mishei. De data asta, copila a încântat lumea cu o poezie.

Maya

FB

Maya este un copil adorat de părinţi, dar şi de fanii lui Connect-R şi ai Mishei. De data asta, copila a încântat lumea cu o poezie.

Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei le-a arătat părinților că este deja o artistă completă.

Se pare că talentul se moștenește în familie, iar micuța Maya ar putea concura cu brio peste câțiva ani la emisiunea Next Star, acolo unde tatăl ei a fost jurat. Până la jurizări sofisticate și note, fetița recită „Cățeluș cu părul creț”, spre deliciul fanilor.

Fetița demonstrează încă o dată că așchia nu sare vreodată prea departe de trunchi și că talentul e înscris în ADN.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Probleme în Paradis? Pepe și Raluca se distrează separat: unul în Italia, altul în club...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri