Thalia, acoperită doar de margarete. Cum s-a lăsat fotografiată actrița în vârstă de 49 ani

Frumoasa actriță de telenovele care ne-a cucerit cu frumusețea ei a postat o fotografie incendiară pe contul său de Instagram.

Frumoasa artistă cu voce de aur arată ca la 30 de ani, datorită stilului ei de viață sănătos.

profimedia

Vedeta, în vârstă de 49 de ani, este într-o formă de zile mari, având o siluetă suplă, formele frumos conturate și un chip veșnic tânăr, lipsit de riduri. Frumoasa artistă cu voce de aur arată ca la 30 de ani, datorită stilului ei de viață sănătos.

Ținuta sexy pe care a îmbrăcat-o Thalia

Diva are o siluetă de invidiat, la cei 49 de ani ai ei, și un chip ce nu îi trădează vârsta. De altfel, cântăreața și actrița a publicat o carte cu sfaturi de frumusețe. Se știe despre ea că este foarte disciplinată în privința dietei. Își dă voie la tot felul de mâncăruri doar în weekenduri, după cum a povestit ea. În plus, în afară de proceduri de înfrumusețare, Thalia face yoga și alte antrenamente fizice.

Thalia a postat pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp o fotografie în care apare aproape dezbrăcată, fiind acoperită doar de margarete albe. La descrierea fotografiei incendiare care a adunat mii de aprecieri, diva a adăugat că își dorea de foarte mult timp să poarte din nou ținutele ei originale pe care le-a păstrat din timpul spectacolelor de-a lungul anilor.

“Eu păstrez tot”, a scris Thalia în limba ei natală.

Citește și: Thalia, imagine emoționantă din copilărie. Cum arăta diva latino la una dintre primele sale apariții TV

Fotografia ei inedită va fi folosită pentru noua copertă a revistei Vogue Mexic pentru care Thalia a recreat o ținută de-a ei, cu un corset din margarete albe.

Thalia, o artistă multi-talentată

Cântăreața mexicană Thalia este una dintre cele mai sexi actrițe latino. Aceasta este renumită la nivel mondial datorită rolurilor din serialele celebre, precum Sărmana Maria, Rosalinda și Maria Mercedes.

Thalia a devenit o figură cunoscută după ce a făcut parte din mai multe seriale fenomen de-a lungul timpului, dedicându-se mai apoi total carierei muzicale. Artista și-a făcut un renume și a ajuns să fie admirată pe întreg mapamondul.

Povestea de dragoste dintre Thalia și Tommy Mottola

Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

Citește și: Thalia, așa cum n-ai mai văzut-o vreodată. Cum arată corpul ei când nu intră pe mâna stiliștilor

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

“L-am cunoscut în New York la o întâlnire organizată de Gloria și Emilio Estefan,” a declarat Thalia în cadrul emisiunii Latin Music Queens.

Thalia, în vârstă de 49 de ani, și Tommy Mottola, în vârstă de 72 de ani, s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună 2 copii: Sabrina Sakae și Matthew Alejandro. Diva hispanică publică frecvent imagini cu ea și soțul ei pe rețelele de socializare, alături de mesaje în care vorbește despre cât de fericită e relația lor.

Ultimele știri