Thalia, prezenta superba la un eveniment monden. Cat de bine arata actrita la 42 de ani!

Thalia, actrita care a facut furori in intreaga lume cu rolurile din telenovele precum "Sarmana Maria" sau "Marimar", revine in atentia publicului printr-o aparitie extraordinara la un eveniment desfasurat la Miami.

Superba actrita si cantareata nu a putut trece neobservata intrucat, desi a trecut de 40 de ani, are un corp de invidiat si o prezenta extrem de rafinata.

Thalia a luat parte la Gala de decernare a Premiilor Tineretului 2013 (Premios Juventud), eveniment pentru care a ales o tinuta deosebita. Artista a purtat o rochie alba, mulata si suficient de scurta cat sa-i evidentieze picioarele perfecte. In plus, Thalia si-a schimbat culoarea parului, iar blodul o prinde de minune.

Thalia este nu doar actrita si cantareata, ci si producatoare si designer de moda, cariera sa fiind incununata cu numeroase premii Grammy Latino si Billboard Latino.

Foto: Hepta

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri