Tatăl lui Meghan Markle a rupt tăcerea! I-a impus o CONDIȚIE prințului Harry. Ce i-a cerut să promită

Tatăl fostei actrițe Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex după ce s-a căsătorit cu prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a dezvăluit că atunci când acesta i-a cerut mâna fiicei lui, el i-a cerut să îi promită că „nu va ridica niciodată mâna la ea”.

Tatăl fostei actrițe Meghan Markle, devenită ducesă de Sussex după ce s-a căsătorit cu prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a dezvăluit că atunci când acesta i-a cerut mâna fiicei lui, el i-a cerut să îi promită că „nu va ridica niciodată mâna la ea”.

Thomas Markle a vorbit despre episodul nunții regale, de la care a fost nevoit să lipsească – în primul interviu televizat pe care l-a acordat, la emisiunea „Good Morning Britain”. El a oferit detalii intime despre relația fiicei sale cu prințul Harry.

Markle, în vârstă de 73 de ani, a spus că l-a durut că nu a putut să își conducă fiica la altar pe 19 mai, din cauza unei intervenții chirurgicale la inimă. El a recunoscut că a fost gelos pe Prințul Charles, dar și recunoscător acestuia, pentru că i-a ținut locul. Meghan Markle a fost condusă de socrul ei către altar, după ce și-a început drumul neînsoțită.

Între altele, tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit că prințul Harry i-a spus că este „deschis la Brexit” și că din punctual său de vedere ar trebui să îi fie acordată o șansă președintelui american Donald Trump.

Este de așteptat ca aceste comentarii despre opiniile politice ale prințului Harry să dea naștere unor controverse, deoarece membrii familiei regale britanice trebuie să rămână neutri din punct de vedere politic.

Markle a mai dezvăluit că fiica sa își dorește extrem de mult să aibă copii și că deși încă nu este însărcinată, se așteaptă ca ea și prințul Harry să devină foarte curând părinți.

Thomas Markle a mai spus că a suferit mult din cauza deciziei lui de a nu participa la nuntă, hotărâre anunțatp cu doar trei zile înainte de eveniment. El a precizat că a plâns pe o canapéa urmărind la televizor cum „frumoasa” lui fiică s-a căsătorit la Windsor.

Totuși, informațiile cu privire la problemele de sănătate ale lui Thomas Markle au apărut după ce inițial s-a aflat că el a stabilit un acord cu un fotograf înainte de nunta regală pentru a-i face câteva fotografii în stil „paparazzi”, astfel încât să își îmbunătățească imaginea.

Markle a spus că le-a cerut scuze fiicei sale și prințului Harry.

„Am înțeles că a fost o greșeală gravă”, a spus el, adăugând că cei doi l-au iertat.

Thomas Markle încă nu l-a întâlnit pe ginerele său, care i-a cerut mâna fiicei sale într-o convorbire telefonică, în decembrie.

Ești un gentleman. Promite-mi că nu vei ridica niciodată mâna la fiica mea și sigur că îți voi da binecuvântarea mea”, a spus Markle că i-a răspuns prințului Harry atunci când acesta i-a cerut mâna lui Meghan.

Markle a mai spus că în prezent se recuperează după problemele pe care le-a suferit cu inima și că speră să călătorească la Londra pentru a se întâlni cu fiica sa și cu prințul Harry, precum și cu întreaga familie regală, inclusiv cu Regina Elizabeth a II-a.

Markle a spus că speră să nu îi fi supărat pe fiica sa și pe prințul Harry prin acordarea acestui interviu. Însă, experți în monarhia britanică susțin că acest interviu, dacă a fost făcut fără permisiune, ar putea pune capăt relației lui Thomas Markle cu fiica sa și cu ginerele său.

Palatul Kensington a refuzat să ofere un punct de vedere la interviul lui Thomas Markle sau să comenteze afirmațiile sale privitoare la opiniile politice ale prințului Harry.

Ultimele știri