Ți se rupe sufletul! Prima apariție în public a lui Liviu, soțul Israelei: "Nuuu, nu e moartă, mă!"

Liviu, soţul Israelei Vodovoz, ne-a acordat, în exclusivitate pentru Star Magazin, primul interviu după moartea vedetei. Este o înregistrare luată în urmă cu câteva zeci de minute.

Liviu, soţul Israelei Vodovoz, a acordat, în exclusivitate pentru emisiunea Star Magazin de la Antena Stars, primul interviu după moartea vedetei. Este o înregistrare luată în urmă cu câteva zeci de minute, iar cuvintele bărbatului sunt dureroase:

"Nuuu, nu e moartă, mă! Sufăr foarte mult. Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam", spune Liviu Arteni.

Vestea morții Israelei pare să-l fi devastat pe Liviu. Israela Vodovoz și-a găsit sfârșitul în locuința sa. Se pare că aceasta murise de câteva zile, corpul ei intrând în putrefacţie. În ultimele luni, Israela Vodovoz ar fi avut probleme de sănătate şi nu mai ieşea din casă.

Israela a devenit celebră la începutul lui 2008 când s-a măritat cu Liviu Arteni, un bărbat mai tânăr cu aproape 25 de ani. Au format un cuplu atipic mereu în atenţia presei mondene. Au divorţat însă anul trecut şi de atunci, Israela ieşea tot mai rar în lume.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri