Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Ți-au marcat copilăria și adolescența, dar acum sunt de nerecunoscut! Cum arată actorii din ’Beverly Hills′, după 25 de ani. Brenda, tu ești asta?

Beverly Hills 90210", vă mai amintiți de el?  A fost unul dintre cele mai populare seriale în timpul anilor '90-2000. Ne-au marcat copilăria sau adolescența, am ajuns să-i iubim pe Brenda, Brandon, Kelly sau Dylan, am trăit împreună cu ei poveștile de iubire sau dezamăgirile.

”Beverly Hills 90210", vă mai amintiți de el? A fost unul dintre cele mai populare seriale în timpul anilor '90-2000. Ne-au marcat copilăria sau adolescența, am ajuns să-i iubim pe Brenda, Brandon, Kelly sau Dylan, am trăit împreună cu ei poveștile de iubire sau dezamăgirile.

Anii au trecut, iar acest lucru se observă şi în privinţa înfăţişării lor. Revista brightside.me a realizat o galerie foto a protagoniștilor după 25 de ani, adică un sfert de veac. Unii au îmbătrânit vizibil, alții s-au îngrășat, iar câșiva au păcălit trecerea timpului.

Pentru Kelly cea sexy din "Beverly Hills 90210" trecerea timpului şi-a spus cuvântul. Jennie Garth are 43 de ani acum şi multe kilograme în plus faţă de perioada în care interpreta rolul lui Kelly.

Brenda Walsh (Shannen Măria Doherty)-după succesul înregistrat cu Beverly Hills, Shannen s-a reprofilat și a început să joace mai mult în thriller-uri și filme SF ("Sleeping with the Devil", "Another Day", "Category 7"). S-a măritat în 2011 cu fotograful Kurt Iswarienko, în Malibu, ceremonia fiind televizată de reality-show-ul "Shannen Says".

Brandon Walsh (Jason Bradford Priestley)-Că actor nu a reușit să mai iasă în evidența, însă a avut succes în televiziune că regizor, producând filme și seriale TV celebre precum "7th Heaven", "The Secret Life of the American Teenager", "The Lake". În prezent colaborează cu postul de televiziune HBO, pentru serialul "Call Me Fitz", în care joacă rolul principal.

Dylan Mckay (Luke Perry)-Deși jucă rolul unui băiat de 16 ani în serialul TV "Beverly Hills", el avea la vremea aceea deja 26 de ani. De atunci a avut mai multe roluri mici, însă memorabile. A apărut nud în dramă HBO, "Oz", a jucat în "Al cincilea element" și în dramă "Windfall". Are doi copii-Jack și Sophie-din căsnicia cu Minnie Sharp, care s-a încheiat în 2003.

Vedeți în GALERIA FOTO de mai sus cum arată actorii în prezent!

Recomandari