Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Tigara electronica, noul moft al celebritatilor de la Hollywood

Tigara electronica este noul “moft” al starurilor de la Hollywood. Daca Leonardo DiCaprio o foloseste in timpul filmarilor ca sa-si tempereze nervii sau emotiile, Katherine Heigl “tragea” un fum atunci cand era intervievata. De asemenea, Sienna Miller si-a potolit nevoia de a fuma in timpul ceremoniei de decernare a premiilor Globul de Aur.

Cu totii am vazut fotografii incitante cu celebritati care isi etalau mandre tigarile aprinse. Insa la o privire mai atenta, actorii din ziua de astazi nu mai sunt atrasi de produsele obisnuite. Ei le-au inlocuit cu produsele electronice, ce emana vapori, in loc de fum.

In timp ce consumul de tutun continua sa scada, producatorii de tigari electronice isi maresc substantial veniturile. In ultimii doi ani, vanzarile la produsele alternative tutunului s-au triplat.

Printre celebritatile care obisnuiesc sa utilizeze frecvent tigari electronice se numara fashionista Alexa Chung, actorul din Twilight, Robert Pattinson, dar si top modelul Kate Moss. Ei au optat pentru aceasta varianta din dorinta de a renunta la consumul de tutun.

Tigara electronica, denumita si e-tigara, este un dispozitiv ce se alimenteaza cu baterii, cu ajutorul caruia se pot inhala doze de nicotina sau non-nicotina sub forma de vapori. Tot mai multi oameni care obisnuiau sa consume tigari sau trabucuri au optat pentru tigarile electronice, din dorinta de a renunta la fumat. Aceste produse ofera o senzatie asemanatoare cu a tigarii din tutun, insa fumul sau arderea nu sunt implicate in functionarea acesteia.

Recomandari