Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ținuta purtată de Kamala Harris după ce a fost votată prima vicepreședinte SUA. Cum s-a îmbrăcat și ce semnifică hainele ei

Kamala Harris a câștigat simpatia americanilor, devenind astfel prima vicepreședinte SUA din istorie.

Ținuta purtată de Kamala Harris după ce a fost votată prima vicepreședinte SUA. Cum s-a îmbrăcat și ce semnifică hainele ei

profimedia

Kamala Harris, senatoarea de culoare din SUA, a câștigat alegerile alături de Joe Biden, fiind numită prima femeie vicepreședinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Kamala, întotdeauna mândră de rădăcinele ei indiene, a declarat că se va preocupa mai mult de problemele ce vizează rasismul în SUA și în special de legile polițienești.

Primele cuvinte adresate de Kamala Harris după aflarea rezultatului alegerilor au fost: „Aceste alegeri sunt mai mult decât despre Joe Biden sau despre mine. Sunt despre sufletul Americii și despre voința noastră de a lupta pentru el. Ne așteaptă multă muncă. Hai să începem!”.

Meet the love of my life, @DouglasEmhoff.

O postare distribuită de Kamala Harris (@kamalaharris) pe

Aceasta a purtat un copleu alb, format din pantaloni, sacou și cămașă de mătase. Hainele sale au fost create de un brand fondat de o femeie. Astfel, există o conexiune strânsă între alegerea hainelor ei și dorința de a susține și lupta pentru drepturile femeilor din SUA.

Recomandari