Toată lumea le știe pe surorile Iuliana Luciu și Nicoleta Luciu, însă puțin o cunosc pe mama celor două. Iată cum arată aceasta

Pe Nicoleta Luciu o știe toată lumea ca fiind o femeie extrem de frumoasă, dar sigur nu știai ce bine arată mama ei! Surorile Luciu nu ratează nicio ocazie ca să se laude cu frumoasa lor mămică, fiindcă toată lumea s-a prins că de la ea au moștenit trăsăturile deosebite.

Toată lumea le știe pe surorile Iuliana Luciu și Nicoleta Luciu, însă puțin o cunosc pe mama celor două. Iată cum arată aceasta

Elegantă și cochetă exact precum fiicele sale, Lucica Luciu nu își arată deloc adevărata vârstă, lucru care se vede cel mai bine în poza pusă de Iuliana Luciu pe pagina ei de Instagram.

Lucica Luciu se mândrește cu fiicele sale, dar și cele doua vedete de televiziune au motive sa se mandreasca cu mama lor. Aranjata și cochetă din cap până în picioare, Lucica arata foarte bine, are un ten impecabil fără a se lăsa pe mâna stiliștilor.

Relația dintre Lucica Luciu si fetele ei este una foarte unita, lucru pe care, deseori, l-au evidențiat cele două vedete.

Nicoleta s-a fotografiat fericită alături de cea care i-a dat viață și pe care a făcut-o bunică de patru nepoței. Lângă cele două se află și Iulia Luciu, mezina familiei, în vârstă de 33 de ani, care a postat pe Instagram fotografia.

Citește și: Imagini recente cu Nicoleta Luciu. Cum arată acum femeia care făcea furori cu formele ei apetisante la începutul anilor 2000

Pentru cei care nu știu, Nicoleta Luciu a născut în anul 2008 un băiețel pe care l-a numit Zsolt Jr, după soțul său, iar în anul 2011 vedeta a născut tripleți, pe care i-a numit Kim, Kevin și Karoly. În prezent, vedeta se dedică în totalitate vieții de familie și are grijă de educație celor patru copii ai săi.

Nicoleta Luciu, a doua cea mai bogată femeie din România

Deși a renunțat de mult timp la actorie, Nicoleta Luciu este chiar o supriză. Se pare că artista a făcut senzație la începutul anilor 2000, iar acest lucru i-a adus în cont o sumă uriașă.

Nicoleta Luciu este a doua cea mai bogată vedetă din România și ocupă acest loc cu un câștig de 25 de milioane de dolari, conform sursei citate.

Citește și: Nicoleta și Iuliana Luciu și-au făcut fanii să râdă cu lacrimi! În ce ipostază s-au filmat cele două

Pe locul 1 în topul celor mai bogate femei din România se află Simona Halep.

Simona Halep este o jucătoare de tenis renumită și mândria României. În 2017 și 2019, Halep a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA și a ocupat acest loc timp de 64 de săptămâni, fiind o istorie pentru lumea tenisului.

Aceasta și-a dorit foarte mult să aibă o carieră de succes în tenis și a făcut o mulțime de sacrificii, însă munca ei a dat roade. Simona Halep deține o sumă de 26 de milioane de dolari în conturile sale bancare, relatează Spynews.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri