Tom Hanks nu da inapoi de la o farsa buna. Vezi ce i-a "inscenat" actorul unui fan!

Actorul Tom Hanks este cunoscut pentru simtul umorului si atitudinea sa pozitiva fata de fani. In weekend, Hanks a jucat rolul unui actor agasat de un fan, cu care trebuie sa bea si sa ii tina de companie.

In realitate, weekend-ul trecut, Hanks se afla intr-un restaurant din Dakota de Nord cand un fan pus pe sotii a venit la el, impleticindu-se ca un om beat, i-a luat ochelarii si apoi a cazut langa el, cu capul in farfurie. In loc sa se enerveze din cauza indraznelii aratate de fan, actorul a facut haz de necaz, a scos telefonul si a inceput sa faca poze.

Ce a iesit, s-a putut vedea pe site-ul imgur.com si de acolo, a mers din click in click, pe Internet, pana a strans mii de vizualizari! In poze, actorul rade de fanul “beat”, il arata cu degetul si mimeaza o expresie oripilata cand acesta se clatina si ii cade capul pe masa.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri