Top 10 fotografii ale familiei regale britanice. Ce cuplu apare în 9 din cele 10 poze

Top 10 fotografii ale familiei regale britanice. Ce cuplu apare în 9 din cele 10 poze

Top 10 fotografii ale familiei regale britanice. Ce cuplu apare în 9 din cele 10 poze

profimedia

Pagina de Instagram a familiei regale britanice este plină de fotografii adorabile care au fost foarte apreciate de fani. Urmăritorii au înroșit butonul de Like și au complimentat membrii familiei regale pentru poveștile împărtășite cu aceștia.

În 9 din cele 10 fotografii ale topului apar ducele și ducesa de Cambridge alături de cei trei copii ai lor, printul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Cea mai populară fotografie a cuplului format din Kate Middleton și Prințul William a strâns peste 2,4 milioane de aprecieri, în timp ce cea de-a 9-a poză din top a primit 1,3 milioane de aprecieri, semn că urmăritorii contului de Instagram sunt foarte interesați de celebrul cuplu.

Locul 10 în topul celor mai apreciate fotografii ale familiei regale britanice a fost ocupat de Prințesa Beatrice. Ea a postat o fotografie de la nunta sa care a avut loc în timpul pandemiei. La ceremonia Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi au luat parte doar câțiva invitați din cauza restricțiilor impuse în timpul carantinei din Marea Britanie. La nuntă au participat și Regina Elisabeta a II-a împreună cu Prințul Philip.

Top 10 fotografii ale familiei regale britanice

10.

9.

8.

7.

6.

5.

4.

3.

2.

1.

De ce nu au voie membrii familiei regale să dea autografe

Membrii Familiei Regale britanice sunt celebrități pentru restul lumii și oricine și-ar dori o fotografie și un autograf de la ei. Din păcate, regulile casei regale nu le permit membrilor familiei regale să semneze autografe pentru fani.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Kate Middleton și Meghan Markle sunt printre cele mai celebre personalități ale casei regale britanice. Cu toate acestea, ele nu vor semna niciodată autografe. Potrivit publicației Travel & Leisure, când un fan i-a cerut Prințului Charles să îi dea un autograf, dar el a mărturisit: “Scuze, nu am voie să fac asta”.

Ceea ce oamenii nu știu este adevăratul motiv din spatele acestei interdicții. Membrii familiei regale nu au voie să dea autografe pentru propria lor siguranță, pentru ca cei din jur să nu știe cum ar putea falsifica aceste semnături.

În ciuda acestei reguli, la evenimentele oficiale, membrii familiei regale au putut semna cărțile de invitați de la intrare. Așadar, nu e ca și când ei nu și-au pus niciodată semnătura pe o foaie de hârtie.

Chiar dacă fanii familiei regale nu pot obține autografe, Prințul William, fiind unul dintre membrii familiei britanice care e cel mai încântat de astfel de întâlniri cu admiratori, se oferă să facă un selfie sau să ciocnească pumnul, în semn se salut, cu cei curioși să îl vadă în persoană și să interacționeze cu el.

Ultimele știri