Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

Ele au fost denumite cele mai frumoase femei din lume. Deși nu există o unitate de măsură exact a frumuseții, la un moment dat s-au făcut clasificări, iar această listă se bazează pe sondaje și căutări pe internet. Aici veți descoperi primele șase cele mai frumoase chipuri din lume

Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

Hepta

6. Nana (Im Jin-ah)

Nana Im Jin-ah este o cântăreață sud-coreeană clasată pe locul șase al celor mai frumoase fețe din lume. Artista lucrează, de asemenea, pentru mai multe filme Chines și susținere. De asemenea, ea se află în fruntea clasamentului „celor mai frumoase femei coreene”.

Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

5. Liza Soberano

Știm cu toții cât de frumoase sunt femeile din Filipine! Un exemplu viu este Liza Soberano. Această actriță filipino-americană este un model care a fost un nume de top pe listele cu cele mai frumoase femei, de fiecare dată. Ea este chipul celui mai renumit brand Maybelline.

Liza Soberano este considerată a 5-a cea mai frumoasă femeie din lume. De asemenea, își începe cariera într-un serial TV în urma căruia a devenit celebră.

4. Yael Shelbie

Yael Shelbia este o evreică ortodoxă. Născută în Nahariya, Israel, studiază la un Ulpana religios. În timpul studiului, obișnuia să încarce selfie-uri pe Instagram și să fie apreciată de mii de oameni. Drept urmare, a fost remarcată de fotograful profesionist Marina Moskowitz, în urma colabărărilor și-a început cariera de model. Se confruntă cu dificultăți de a-și combina stilul de viață religios, cu cariera. Deși pretinde că este religioasă, ea acționează laic.

☺️

A post shared by Yael Shelbia (@yaelshelbia) on

3. Tzuyu (Chou Tzu-yu)


Tzuyu este o cântăreață taiwaneză din Coreea de Sud. Membru al grupului de fete K-pop, TZUYU ocupă locul trei printre primele 6 cele mai frumoase fețe din lume. Născută în Tainan, Taiwan și s-a mutat în Coreea de Sud, unde a apărut în reality show-ul sud-coreean Sixteen în 2015.

Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

2. Hande Ercel

Hande Ercel este cea mai frumoasă actriță și model. Tânăra de origine turcă este una dintre cele mai talentate femei din țara ei. Având un chip deosebit, este și una dintre cele mai frumoase femei din lume. Este activă în showbiz din 2013. În plus, este designer de modă.

🕊

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy) on

1. Thylane Blondeau

Thylane Blondeau, originară din Franţa a devenit cunoscută în întreaga lume la vârsta de patru ani, atunci când a fost aleasă de către designerul francez Jean Paul Gaultier pentru a defila pe podium. După numeroase apariții, micuța blondă a fost considerată cea mai frumoasă fetiță din lume.

Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

Pe când avea șase ani, Thylane a fost numită cea mai frumoasă fetiță din lume. Pozele cu ea au impresionat o lume întreagă și ocntinuă să o facă. În urmă cu doi ani, ajunsă la vârsta de 17 ani, Thylane a câștigat din nou titlul de „cea mai frumoasă din lume”.

Este fiica fotbalistului Patrick Blondeau și a designerului Veronika Loubryand și a pășit pe podiumul de modă pentru numele celebre din industrie, precum Jean Paul Gaultier sau Dolce Gabbana. În plus, este ambasadoare L’Oreal și imaginea parfumului Lolita Lempicka.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri