Căutare Live

Cele mai bogate celebritati... care nu mai sunt in viata. Michael Jackson, detronat de Elizabeth Taylor!

Cand vine vorba de castiguri, este greu sa il intreci pe Michael Jackson. Starul pop, care s-a stins din viata in 2009, la varsta de 50 de ani, a "facut" mai multi bani in ultimele 12 luni, decat orice artist in viata - 145 de milioane de dolari, potrivit unui top realizat de revista Forbes.

Insa in topul de anul acesta, Elizabeth Taylor a reusit sa il intreaca pe starul pop. Actrita, care a murit anul trecut, la varsta de 79 de ani, a adunat o "avere" de 210 milioane de dolari in 2011. O mare parte din aceasta suma a venit de pe urma licitatiei cu lucruri din colectia de lux a actritei, cel mai scump fiind tabloul de Van Gogh, care a fost licitat cu suma de 184 de milioane de dolari.

Michael Jackson se afla anul acesta pe locul doi, insa impresionant este faptul ca peste 70% din castiguri au venit din muzica, milioane de discuri fiind cumparate peste tot in lume. Locul 3 este ocupat de Elvis Presley, cu 55 de milioane de dolari, castigati pe anul 2011. Bob Marley se afla si el in top, pe locul 5, cu castiguri totale de 17 milioane de dolari. Surprinzator, din vanzarea unei beri care poarta numele artistului.

Foto: heraldsun.co.au

Robbie Williams: Este "nenatural" sa fii doar cu o singura femeie!... Rochia de vot a lui Katy Perry...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri