Căutare Live

Topul celor mai sexy tatici, in 2012

O revista de femei din Marea Britanie a tras linie la sfarsit de an - in materie de tatici. In functie de preferintele doamnelor, s-a stabilit care sunt cei mai sexy parinti din 2012. Printre nominalizati se numara Orlando Bloom, David Beckham sau Johnny Depp.

Actorul Chris Hemsworth i-a cucerit pe citititorii site-lui. La cei 29 de ani, are o fetita in varsta de sapte luni cu care a aparut de multe ori in public. Ipostaza de tatic grijuliu si dragastos l-a ajutat sa ajunga in fruntea clasamentului.

David Beckham este, cu siguranta, cel mai faimos tatic al lumii. Are patru copii cu care este extrem de atent si pe care ii iubeste foarte mult. Pictorialele in lenjerie din 2012 care au incantat privirile a milioane de doamne si domnisoare i-au asigruat un bine meritat loc in topul celor mai sexy tatici.

El este urmat de Orlando Bloom, in varsta de 35 de ani, tatal unui minunat baietel pe nume Flynn. Votantii l-au ales pentru pozitia a patra in top pe Hugh Jackman. Au contat aspectul fizic, sarmul, dar si imaginea de tata grijuliu.

Un alt nume sexy din top este Johnny Depp, tatal a doi copii de care stie sa aiba grija cu multap atentie, chiar daca rolurile pe care le interpreteaza ii rapesc destul de mult timp.

Printre alti tatici sexy se numara Cam Gigandet sau Jude Law. Brad Pitt nu a reusit sa ocupe un loc in topul celor mai sexy tatici ai lumii. In ciuda faptului ca are sase copii frumosi cu Angelina Jolie, el a ocupat abia locul 14.

Madalina Ghenea si Gerard Butler, impreuna de Revelion! Cei doi au petrecut intr-un restaurant din Italia... Regizorul Sergiu Nicolaescu ramane la terapie intensiva...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri